Kantpressning med högsta precision

Vi har toppmoderna kantpressmaskiner som möjliggör precisions formning av plåt. Vårt team arbetar i nära samarbete med våra leverantörer av maskiner för att uppfylla våra kunders exakta krav och specificeringar. Oavsett om det gäller små detaljer eller stora konstruktioner så har vi verktyg till det mesta. Vi levererar formade detaljer till både till mindre projekt men även större serier till återkommande produktion. Vi bockar för internt behov och som legoleverantör.  Vi producerar bockade detaljer i olika material efter kundernas behov. Exempel på material är svart, rostfritt, syrafast, Aluminium samt viss Hardox, Duplex mm.

Snabb och effektiv kantpressning

Våra kunder i Vänersborg och omkringliggande orter har länge förlitat sig på vår kantpressningsexpertis för att uppfylla deras tillverkningsbehov. Vi strävar efter att uppfylla och överträffa kundernas förväntningar genom att leverera komponenter av högsta kvalitet med snabba och effektiva produktionsprocesser.

Kantpressning är en viktig process inom tillverkningsindustrin

Kantpressning är en viktig process inom tillverkningsindustrin som möjliggör formning av metallkomponenter med precision och flexibilitet. Genom att använda avancerade kantpressmaskiner kan vi skapa komplexa och skräddarsydda former åt våra kunder för olika ändamål. Denna teknik ger tillverkare möjlighet att producera högkvalitativa och noggrant utformade produkter, vilket ökar effektiviteten och reducerar materialspill.

Våra kantpressar

Ursviken Optima 640

Vår största kantpress är en Ursviken Optima 640 ton hydraulisk Kantpress. Kantpressen är utrustad med många olika dynor samt knivar vilket gör den till en effektiv och mångsidig maskin för kantpressning av plåtar

Max bocklängd är 7300 mm och avståndet mellan gavlarna (dvs fri bocklängd) är 6200 mm. Optima 640 är idealisk för större detaljer.

Bockmaskin Ursviken Optima 640 Ton

Ursviken Optiflex 160

Ursviken Optiflex 160 är en modern hydraulisk kantpress.  Med en kapacitet på 160 ton och bocklängd på upp till 3100 mm erbjuder den avancerad precision och mångsidighet vid kantpressning av metallkomponenter.

Kantpressen är idealisk för komplexa metallbearbetningsbehov inom tillverkningsindustrin

Bockmaskin Ursviken Optiflex 160 ton IQR Contract

IQR Contract kan kantpressning

Vi har har lång erfarenhet och goda förutsättningar för att bistå er med ett stort utbud av möjligheter när det gäller kantpressning.

Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer om hur IQR Contract kan hjälpa ert företag med kantpressning. 

Kontakta oss redan idag

Telefon: 0521 – 610 90
E-post: info@iqrcontract.se