Toppmodern laserskärning i Vänersborg

Vi erbjuder toppmodern laserskärning i plåt som möter era behov och förväntningar. Vår laserskärningstjänst är skräddarsydd för att leverera exceptionell precision och effektivitet i varje projekt. Med lasermaskinen LVD Phoenix 4020 8kw och erfaren personal kan vi skära genom olika plåtar upp till 4x2meter med stor noggrannhet och skapa komplexa former med perfektion. Oavsett om du behöver laserskära i svartplåt, rostfri plåt eller aluminium i tjocklekar från 0,1 mm till 25 mm, kan vårt team på möta era specifika krav.

Korta ledtider

Vi förstår vikten av snabbhet och pålitlighet när det gäller laserskärning och med ett eget plåtlager kan vi serva våra kunder med korta ledtider och inom budget. Vår laserskärningsmaskin ger oss möjlighet att hantera projekt av olika storlekar och komplexitetsnivåer med enastående precision.

Våra kunder i Vänersborg och omkringliggande orter har länge förlitat sig på vår laserskärningstjänst för att uppfylla deras tillverkningsbehov. Vi är dedikerade till att upprätthålla högsta kvalitet i varje skärning vi utför och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna hos våra kunder.

Laserskärning i plåt som produktionsmetod

Laserskärning eller Fiberlaser som vi då har är en av de snabbaste metoderna för att skära plåt idag. Det är både en väldigt snabb metod på samma gång som den är väldigt noggrann och håller hög kvalitet på skärsnitten. Den hjälper till att minimera spill och den hjälper även till att förenkla eventuella montage då du kan etsa ut linjer, artikelnummer, Chargenr för att senare underlätta för svetsare eller montör eller dokumentation. Med vår fiberlaser kan vi nu skära mindre hål än vad vi kunde göra med vår Co2 Lasern. Exempelvis kan vi laserskära 1mm hål i 5mm tjock svartplåt. Hålen skärs med en sådan precision att dom efter skärning kan gängas. Detta leder till att vi kan hjälpa våra kunder att få ner produktionskostnaden på detaljer där det tidigare vart nödvändigt att borra hål efter skärning. Fråga oss gärna om dina detaljer.

Laserskärning av IQR Contract

Oavsett om du behöver prototyper, små serier eller storskalig produktion är IQR Contract din pålitliga partner för laserskärning i plåt i Vänersborg. Kontakta oss idag för att diskutera dina projekt och hur vi kan hjälpa dig att uppnå överlägsna resultat med vår avancerade laserskärningstjänst. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och leverera skräddarsydda lösningar som tar din tillverkning till nya höjder.

Kontakta oss redan idag

Telefon: 0521 – 610 90
E-post: info@iqrcontract.se