Legotillverkning

IQR Contract har med sin personal och anläggningar i form av maskiner och utrustning förmåga att leverera från stycke till komplett detalj. Saknar vi produktionsprocesser inom vår egen verkstad använder vi oss utav passande underleverantörer som vi har ett etablerat samarbete med. Detta gör oss kompletta inom tillverkning och produktion vilket gör att vi kan åta oss att Leverera komplett med slutmontage dvs där vi tillverkar-bearbetar-ytbehandlar och monterar komponenter som sen levereras som en komplett enhet.

Vi tillverkar efter kundens ritningsunderlag och dokumenterar efter utsatta krav.  Vi är certifierade enligt och EN1090-1 och ISO 3834-2 och tar uppdrag inom dessa områden. Vi utför även uppdrag inom PED så som tryckkärl mm. Vår strävan är att alltid blir bättre så vi arbetar kontinuerligt med ständiga förbättringar.

Legotillverkning av IQR Contract

IQR Contract har många års erfarenhet av legotillverkning av svetsade stålkonstruktioner.
Vi är en Mekanisk Verkstad som åtar oss allt från enklare komponenter till mer komplicerade helhetslösningar så som kompletta maskiner. Vi har under åren utfört uppdrag till branscher som bland annat stålbyggnad, Maskinbyggare, Energisektorn, pappersindustrin, gruvsektorn, petrokemi, återvinningsindustrin, kärnkraft, Offshore mm.

Kontakta oss redan idag

Telefon: 0521 – 610 90
E-post: info@iqrcontract.se